Inschrijven voor Crowdfunding Campagne 2018

Deze crowdfunding is een mogelijkheid om de Jonge Democraten te steunen tijdens de campagne. De Jonge Democraten zijn een vereniging met een ANBI-status! Wij zijn je erg dankbaar voor je steun!

De Jonge Democraten voeren een tegencampagne over de Wiv. Waarom is hier te lezen: jongedemocraten.nl/sleepwet

De Jonge Democraten voeren tevens campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hier geldt de slogan: stem, stem jong & stem progressief! Voor meer informatie, zie: jongedemocraten.nl/gemeenteraadsverkiezingen

Met jouw steun krijgt de campagne een boost. Zo kunnen wij de sociale media professioneler aanpakken, meer informatie verspreiden en gerichte ludieke acties plannen. Wil je jouw kennis, vaardigheden of middelen gebruiken om onze campagne nog succesvoller te laten zijn? Ook dat is meer dan welkom en kan je hier aangeven!

Kies uit de volgende opties om bij te dragen aan de campagnes. Wil je iets anders aanbieden dan dat hier als mogelijkheden staat, neem dan contact op met promotie@jd.nl. Wil je meer geld doneren dan als mogelijkheid is aangegeven, stuur dan een mailtje naar penningmeester@jd.nl.