Inschrijven voor Lustrumgala

Beste Jonge Democraat,


Op deze pagina kun je je inschrijven voor het lustrumgala dat op zaterdag 16 maart zal plaatsvinden in Zeist. Als JD'er mag je één introducé meenemen.


Het belooft een gouden avond te worden met als thema 007: GoldenEye! De avond begint met een borrel met bubbels, een smakelijk diner en wordt afgesloten met een comfortabel bed op locatie. Houd jij ook van strakke outfits, killer dansmoves en wil jij je martini shaken, not stirred? Dan is dit een gala wat je niet wilt missen. Maak je geen zorgen over losgaan, het gala is for your eyes only.


Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met het galateam door te mailen naar organisatie@jongedemocraten.nl


Nadat je op 'inschrijven!' hebt geklikt, ben je ingeschreven, ook als je de iDeal-betaling niet hebt voltooid. Heb je geen bevestiging ontvangen? Dan is er iets mis gegaan met je inschrijving. Neem dan vooral contact op!


In de prijs zijn de drank bij de borrel, twee drankjes bij het diner en zeven munten voor het feest inbegrepen
De foto's die gemaakt worden op Landelijke Evenementen kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Indien een foto gebruikt wordt, kan altijd bezwaar aangetekend worden tegen het gebruik. Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk dat de foto dan zo spoedig mogelijk offline wordt gehaald. Verder kunnen leden de foto's inzien en posten op Social Media. Het Landelijk Bestuur is niet verantwoordelijk voor het verspreiden van enig foto of videomateriaal via de persoonlijke kanalen van leden of externen.

Betalingsvoorwaarden Lustrumgala (16 maart 2019)

  1. Na voltooien van de inschrijving is de deelnemer verplicht de betaling voor het evenement te voldoen.
  2. De betaling zal plaatsvinden via iDEAL.
  3. Er is geen restitutie van inschrijvingsgeld mogelijk.
  4. Indien de betaling niet is voldaan voor 9 maart zijn de aangeboden faciliteiten (zoals diner, drank op het feest en overnachting) niet gegarandeerd. Dit ontslaat de deelnemer echter niet van zijn volledige betalingsverplichting.
  5. Indien de betaling met iDEAL bij aanvang van het evenement niet is voldaan, is het mogelijk om ter plekke per pin de betaling te voldoen. Conform lid e zijn faciliteiten dan niet gegarandeerd. Zonder betaling vooraf, of betaling op de locatie, is het niet mogelijk om deel te nemen aan het evenement.
  6. De Landelijk Penningmeester stelt vast of een deelnemer het verschuldigde inschrijvingsbedrag heeft betaald.
  7. Indien informatie verstrekt wordt die conflicterend is met deze voorwaarden, gelden deze voorwaarden; tenzij nadrukkelijk anders vermeld is.
  8. Het Landelijk Bestuur is te allen tijde bevoegd tot het maken van uitzonderingen op deze regeling.