Inschrijven voor PI weekend 2019

Beste Jonge Democraat,


Op deze pagina kun je je inschrijven voor het Politiek Inhoudelijk Weekend dat op 22, 23 en 24 februari zal plaatsvinden in Huizen (Noord-Holland).


Dit jaar staat het PI-weekend in het teken van ons zevende lustrum. We kijken niet alleen terug op 35 mooie jaren, maar willen juist ook blijven kijken naar de toekomst. We blijven immers een progressieve vereniging. Het PI-weekend staat dan ook in het thema van 35 jaar vooruit. We gaan kijken naar de toekomst van verschillende onderwerpen als duurzaamheid, onderwijs en de Europese Unie.


Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met het PI-team door te mailen naar organisatie@jongedemocraten.nl


Nadat je op 'inschrijven!' hebt geklikt, ben je ingeschreven, ook als je de iDeal-betaling niet hebt voltooid. Heb je geen bevestiging ontvangen? Dan is er iets mis gegaan met je inschrijving. Neem dan vooral contact op!


De foto's die gemaakt worden op Landelijke Evenementen kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Indien een foto gebruikt wordt, kan altijd bezwaar aangetekend worden tegen het gebruik. Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk dat de foto dan zo spoedig mogelijk offline wordt gehaald. Verder kunnen leden de foto's inzien en posten op Social Media. Het Landelijk Bestuur is niet verantwoordelijk voor het verspreiden van enig foto of videomateriaal via de persoonlijke kanalen van leden of externen.

Betalingsvoorwaarden JD PI-weekend 2019 (22, 23 en 24 februari 2019)

  1. Na voltooien van de inschrijving is de deelnemer verplicht de betaling voor het evenement te voldoen.
  2. De betaling zal plaatsvinden via iDEAL.
  3. Er is geen restitutie van inschrijvingsgeld mogelijk.
  4. Indien de betaling niet is voldaan vóór 18 februari zijn de aangeboden faciliteiten (zoals overnachting, ontbijt, lunch en diner) niet gegarandeerd. Dit ontslaat de deelnemer echter niet van zijn volledige betalingsverplichting.
  5. Indien de betaling met iDEAL bij aanvang van het evenement niet is voldaan, is het mogelijk om ter plekke per pin de betaling te voldoen. Conform lid d zijn faciliteiten dan niet gegarandeerd. Zonder betaling vooraf, of betaling op de locatie, is het niet mogelijk om deel te nemen aan het evenement.
  6. De Landelijk Penningmeester stelt vast of een deelnemer het verschuldigde inschrijvingsbedrag heeft betaald.
  7. Indien informatie verstrekt wordt die conflicterend is met deze voorwaarden, gelden deze voorwaarden; tenzij nadrukkelijk anders vermeld is.
  8. Het Landelijk Bestuur is te allen tijde bevoegd tot het maken van uitzonderingen op deze regeling.