Inschrijven voor Verenigingsweekend 2019

Lieve JD'er,


Op deze pagina kun je je inschrijven voor het Verenigingsweekend dat op 12, 13 en 14 juli zal plaatsvinden in het Arie Groenevelthuis (Woensbergweg 5, 1272 JP Huizen). We hopen je van harte te mogen verwelkomen in het mooie Huizen. We zijn druk bezig met een super tof programma, dus het is zeker de moeite waard om gezellig langs te komen.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Cyriel via organisatie@jd.nl of 06-4655 3598.


De foto's die gemaakt worden op Landelijke Evenementen kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Indien een foto gebruikt wordt, kan altijd bezwaar aangetekend worden tegen het gebruik. Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk dat de foto dan zo spoedig mogelijk offline wordt gehaald. Verder kunnen leden de foto's inzien en posten op Social Media. Het Landelijk Bestuur is niet verantwoordelijk voor het verspreiden van enig foto of videomateriaal via de persoonlijke kanalen van leden of externen.

Betalingsvoorwaarden JD Verenigingsweekend 2019

  1. Na voltooien van de inschrijving is de deelnemer verplicht de betaling voor het evenement te voldoen.
  2. De betaling zal plaatsvinden via iDEAL.
  3. Voor de slaaplocatie geldt VOL = VOL.
  4. Na voltooien van de inschrijving is de deelnemer verplicht de betaling voor het evenement te voldoen.
  5. Restitutie van het inschrijvingsgeld is niet mogelijk
  6. Indien de betaling niet is voldaan vóór 29 juni zijn de aangeboden faciliteiten (zoals overnachting en maaltijden) niet gegarandeerd. Dit ontslaat de deelnemer echter niet van zijn volledige betalingsverplichting.
  7. Indien de betaling met iDEAL bij aanvang van het evenement niet is voldaan, is het mogelijk om ter plekke per pin de betaling te voldoen. Conform lid d zijn faciliteiten dan niet gegarandeerd. Zonder betaling vooraf, of betaling op de locatie, is het niet mogelijk om deel te nemen aan het evenement.
  8. De Landelijk Penningmeester stelt vast of een deelnemer het verschuldigde inschrijvingsbedrag heeft betaald.
  9. Indien informatie verstrekt wordt die conflicterend is met deze voorwaarden, gelden deze voorwaarden; tenzij nadrukkelijk anders vermeld is.
  10. Het Landelijk Bestuur is te allen tijde bevoegd tot het maken van uitzonderingen op deze regeling of het stellen van aanvullende regelingen. Deze dienen tijdig aan alle deelnemers gecommuniceerd te worden.