Inschrijven voor Wintercongres 2020

Beste Jonge Democraat,


Op deze pagina kun je je inschrijven voor het Wintercongres, dat op 31 januari tot 2 februari zal plaatsvinden in Arnhem! Hieronder kun je verschillende opties aanvinken. Per optie kun je zien wat het kost. Als je het hele formulier hebt ingevuld en op 'Doorgaan!' klikt, zul je de totaalprijs in beeld krijgen.


Tijdens dit congres zal de ALV geheel gratis te bezoeken zijn. Mocht je dus wel de ALV willen bijwonen, maar geen gebruik willen maken van de overige faciliteiten, kies dan alleen voor deelname aan de ALV.


Let op! Zodra je op 'inschrijven!' klikt, ben je ingeschreven, ook als je de iDeal-betaling niet hebt voltooid.


Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Jasper Ensing door te mailen naar organisatie@jongedemocraten.nl


Tot in Arnhem!
Een weekendje congres houden met de Jonge Democraten is niet goedkoop. Wij vinden het als Landelijk Bestuur belangrijk om deze kosten inzichtelijk te maken. Gemiddeld zijn de kosten per Jonge Democraat voor een heel weekend 110 euro. De JD betaalt hiervan ruim de helft.
De foto's die gemaakt worden op Landelijke Evenementen kunnen gebruikt worden voor promotionele doeleinden. Indien een foto gebruikt wordt, kan altijd bezwaar aangetekend worden tegen het gebruik. Het Landelijk Bestuur is verantwoordelijk dat de foto dan zo spoedig mogelijk offline wordt gehaald. Verder kunnen leden de foto's inzien en posten op Social Media. Het Landelijk Bestuur is niet verantwoordelijk voor het verspreiden van enig foto of videomateriaal via de persoonlijke kanalen van leden of externen.

Algemene Voorwaarden Wintercongres 2020


  1. De betaalde voorzieningen zijn enkel bestemd voor leden van de Jonge Democraten of genodigden.
  2. Voor de slaaplocatie geldt VOL = VOL.
  3. Na voltooien van de inschrijving is de deelnemer verplicht de betaling voor het evenement te voldoen.
  4. Restitutie van het inschrijvingsgeld is niet mogelijk
  5. Indien de betaling met iDEAL bij aanvang van het evenement niet is voldaan, is het mogelijk om ter plekke per pin de betaling te voldoen. Conform lid d zijn faciliteiten dan niet gegarandeerd. Zonder betaling vooraf, of betaling op de locatie, is het niet mogelijk om deel te nemen aan het evenement.
  6. De Landelijk Penningmeester stelt vast of een deelnemer het verschuldigde inschrijvingsbedrag heeft betaald.
  7. Indien informatie verstrekt wordt die conflicterend is met deze voorwaarden, gelden deze voorwaarden; tenzij nadrukkelijk anders vermeld is.
  8. Het Landelijk Bestuur is te allen tijde bevoegd tot het maken van uitzonderingen op deze regeling of het stellen van aanvullende regelingen. Deze dienen tijdig aan alle deelnemers gecommuniceerd te worden.